Contact Telefoon

+90 252 284 5439

Mobil:+90 534 207 1789

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEMAKKELIJK TE BEREIKEN

MET HET VLİEGTUİGP

Op slechts 25 km afstand van het plaatsje Dalyan ligt de luchthaven DALAMAN. U kunt elke dag een binnenlandse vlucht nemen met de Turkse luchthaven naar Ankara of Istanbul. In de zomermaanden vliegen diverse luchtvaartmaatschappijen op Dalaman (Onur-air -Pegasus-Atlasjet )

PER AUTO

Wanneer u uit de richting van  Mugla, Fethiye of Marmaris komt, kunt u het beste eerst  naar Ortaca rijden. Vandaaruit wordt Dalyan aangegeven via borden. Dit is een route van ongeveer 11 km. Wanneer u uit Köcegiz komt over de brug bij Yuvarlakcay zult u aan de rechte kant een bord zien met daarop 'Dalyan'. Neem deze weg niet !! Het is een slechte weg met veel bochten. Rijdt u  via de hoofdweg door tot Ortaca en volg dan de aangegeven route naar Dalyan.             

PER BUS

Om naar Dalyan te komen kunt u gebruik maken van de dienstdoende busbedrijven.  (Kamil Koç-Pamukkale-Aydin en Metro) Van Istanbul naar Ortaca duurt gemiddeld 13 uur. Van Ankara naar Ortaca 9 uur. Izmir -Ortaca 4-5 uur. U stapt in Ortaca uit en gaat vervolgens met de minibus door naar Dalyan wat ongeveer een kwartiertje duurt. Voor een klein bedrag brengt de buschauffeur u voor de deur van uw verblijfplaats. W!aarschuwing!: U kunt bij voorkeur de bussen vanuit Istanbul of Izmir nemen . Vanuit Kutahya duurt de reis aanzienlijk langer. Nog een waarschuwing. Tijdens het toeristenseizoen kan het erg druk zijn. Het is verstandig om voor de terugreis eventueel al een retourticket te reserveren. Zo voorkomt u dat u een volgeboekte bus aantreft en langer moet wachten. 

De details zijn hier alleen ter informatie

  Ons bedrijf is een villa en appartement bedrijf. is geschreven voor informatie en de presentatie op deze pagina

 

Phone:+90 252 284 5439